U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

         Yvonne Feijen              Mariëtte Feijen           Carla Feijen                              Ludy Feyen     Tineke Feijen 

 

 
Als vijf zussen hebben we in onze jeugd samen ervaren hoe je een eigen werkelijkheid kon creëren met verhalen en rollenspel. Blokken, stokken en kleden kregen een tijdelijke betekenis. Ieder van ons voegde met haar eigen verbeeldingskracht elementen toe aan een gezamenlijk spel. In dit krachtenveld schiepen we een wereld die we met elkaar voor wáár konden aannemen, en die net zo makkelijk weer uitgewist kon worden, met een ervaring rijker.
De magie van dit creatieve kinderspel is ook mogelijk in de volwassen werkelijkheid van vandaag. Iedereen die loslaat wat niet waar meer is en leeft waar hij of zij in gelooft, kan gaan stralen en daardoor anderen weer inspireren. Lees meer
 
Wij hebben als volwassen zussen oude werkelijkheden gewist en creëren nog altijd gezamenlijk nieuwe. Onze intentie is om mensen in ons creatieve krachtenveld ruimte te geven om vanuit hun bezieling te gaan ‘spelen’ met dát waarin zij geloven. We bieden kunnen desgewenst een avontuurlijk programma bieden waarmee helder wordt welke gedachten, patronen en overtuigingen wel en niet vruchtbaar zijn, zodat je doelgericht vanuit je eigen natuur, met een opgeschoond gevoel, geïnspireerd aan het werk kan gaan.
Wij geloven dat we, met het overbrengen van puur plezier in creëren, de zaadjes planten voor de co-creatie van een gewenste wereld.
Luister, kijk, speel, ervaar, durf en verwonder!