U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


 

Samen op pad


 

Dat doen we regelmatig met de vijf zussen, plus wie zich bij ons aansluit.

Daarnaast  kunnen we ook worden ingezet binnen programma’s en wensen van anderen. Werkend aan persoonlijke bewustwording gericht op maatschappelijke veranderingen.

ZussenVeld faciliteert een veld van geborgenheid. We maken gebruik van systeemopstellingen, geometrie, verhalen, beeldende kunst en visualisaties.

We werken o.a. vanuit de volgende thema’s:

 

 

ZAAI & OOGST

We leven in een tijd waarin er meer dan ooit aandacht is voor de vraag ‘welke richting geef ik aan mijn leven?’. 
Bijvoorbeeld na een ontslag, een burn-out, of in het zoeken naar betekenisvolle activiteiten. Met het stellen van die vraag daag je jezelf uit om je verbeelding en creativiteit in te zetten en de ideeën die in je leven te onderzoeken en uit te proberen.
We spelen met verhalen, met beelden en met opstellingen. Je wordt uitgenodigd om in een veilige omgeving te ervaren wat de onderwerpen verlangen, eigenheid en ontvangen voor jou betekenen. 

 
SPELEN AAN ZEE: 'het nieuwe wij'

Regelmatig doet ZussenVeld onderzoek op Schiermonnikoog rond een ‘wij’ bedoeld als het engelse ‘tribe’ waar het gaat over gemeenschap en er geen onderscheid is tussen mannen als vrouwen.
Als vijf zussen hebben we, doordat we samen opgroeiden, een basis ontwikkeld die gekenmerkt wordt door geborgenheid, oprechtheid, eigenheid en respect voor elkaar. Een samenwerking nu, waarin ieder gezien wordt en waarbij deze gezamenlijkheid meer is dan de som van zussen. Een basis die we terugzien en herkennen in ideeën over een krachtig, maatschappelijk 'Wij' voor deze tijd.
 

Hoe kan een nieuw Wij ons voeden? Dit Wij willen we nog verder gaan ontdekken. Vanuit ieders kwaliteiten, eigenheid en interesses gaan we onderzoek doen naar thema’s rond het Wij.
Ieder van ons brengt thema’s van onderzoek in waardoor zij geraakt is. In de vorm van inspiratie, kennis, ervaring en onderzoeksvoorstellen.

REIS DOOR HET SPEELVELD, eigenheid als inspirerende kracht

Een speels onderzoek van jouw persoonlijke versie van het thema “ik in het geheel”. Als individu ben je verbonden met het grotere geheel: familie, werkrelaties, sociale cultuur, bedrijfscultuur, maatschappelijke systemen, het gehele speelveld waarin wij als mensen onze gezamenlijk werkelijkheid creëren.
Hoe bewaar je je eigenheid in al die verbanden? Welke van jouw kwaliteiten blijven passief omdat ze geen ruimte lijken te krijgen in het geheel?
 
ZussenVeld biedt een spel in de vorm van een innerlijke reis met tal van gevoelservaringen. Reizenderwijs kun je stappen uitproberen en ervaren waar het je brengt. Heb je de moed om te geloven in jezelf?